Vi er…

en familiedrevet virksomhed, som drømmer om at skabe et sted både online og fysisk hvor du kan komme og få hjælp til at forny din livskvalitet. Vi har særligt fokus på kræftramte og kræftoverlevere.

Vi bor på vores skønne sted på Fur i generationskollektiv. Oasen Fuur ligger på den smukke Limfjordsø Fur. Vi bor ved en lille vig og har noget af Furs smukke natur lige ved hånden. Vi dyrker grøntsager efter permakultur-principper. Dyrene på Oasen bruges både til pleje af vores arealer og de bidrager til dyrkningen af grøntsagerne.

Vi er passionerede omkring livskvalitet

Livskvalitet for alle

Vi spiser primært plantemad, det vi spiser har vi dyrket selv og det er dyrket sprøjtefrit. Vores dyr har store arealer at bevæge sig rundt på, og de lever alle i løsdrift, hvilket betyder at de frit kan bevæge sig rundt.

Vi hjælper dig til at hjælpe dig selv

Os på Oasen

Oasen er vores paradis, og det er herfra at vi driver vores forretning. Oasen ligger i skønne og rekreative omgivelser på Fur.

Lene

Jeg er kræftoverlever og min passion er at hjælpe dig til at hjælpe dig selv til en forbedret livskvalitet. Jeg ved at der er rigtig meget vi kan gøre for at hjælpe os selv en stor del er ganske gratis og lige ved hånden. Vi skal bare lige få øje på det…

Julie

Jeg tror på, at vi er et mål i os selv og at vi har fri mulighed, for at skabe mening og lykke i livet. Du er lyset og livskraften i dit eget liv og din livskvalitet kommer fra dit indre.

Herudover elsker jeg samværet med dyr, og at gro den mad vi spiser. Derfor er jeg også ansvarlig for driften af Oasen.

Toke

Jeg er skipper på et skoleskib hjemhørende i Struer, hvor vi hjælper praktisk begavede unge med at se meningen at gennemføre deres folkeskole, så de kan blive klar til videre uddannelse.

Oasen er for mig et fristed med højt til loftet og ro, midt i en smuk natur, hvor jeg kan genoplade.

Freya og Jeppe

Oasens yngste beboere som er en evig kilde til kærlighed og latter. De elsker begge at være udenfor, og hjælper gerne morfar med at brænde bål og spise skumfiduser.

Jeppe at hjælpe med at bygge, grave og slå søm i. Han vil være tømrer når han bliver stor.

Freya elsker at hygge, lege, shoppe og klæde sig pænt på. Og så er Freya helt vild med at gå på café og spise frokost.

Scroll to Top